Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο Γιώργος Χανός είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στην Επικοινωνία.

Έχει διατελέσει Διευθυντής Εκπαίδευσης Β. Ελλάδας σε μεγάλο χρηματοοικονομικό Όμιλο και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Έχει  πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 σεμινάρια με περισσότερες από 18.000 εκπαιδευτικές ώρες ως Εισηγητής σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Επιστημονικός Συνεργάτης στο 5ο ΙΕΚ Τριανδρίας και τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Επιστημονικός υπεύθυνος και συγγραφέας σε Website του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει κληθεί σε συνέδρια και ημερίδες ως ομιλητής.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τα αντικείμενα marketing, management, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και επικοινωνία. Τακτικός εισηγητής σε καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς όπως η ΕΕΔΕ και το Ε.Ι.Α.Σ.. Μέλος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης, του συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2000 έχει συνεργαστεί με πολλές επώνυμες επιχειρήσεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Marketing Plans, Recruiting και Training Projects.