Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο Γιώργος Χανός είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στην Επικοινωνία.

Διαθέτοντας πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε πωλήσεις και management έχει διατελέσει Διευθυντής Εκπαίδευσης Β. Ελλάδας σε μεγάλο χρηματοοικονομικό Όμιλο και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Έχει  πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 σεμινάρια με περισσότερες από 20.000 εκπαιδευτικές ώρες. Επιστημονικός Υπεύθυνος & Συγγραφέας σε Website του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Επιστημονικός Συνεργάτης στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Εισηγητής στo Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και σε καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς όπως η ΕΕΔΕ και το Ε.Ι.Α.Σ

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τα αντικείμενα marketing, management, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και επικοινωνία. Τακτικό Μέλος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης, του συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2000 έχει συνεργαστεί με πολλές επώνυμες επιχειρήσεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πάνω από 270 επιχειρηματικών projects (Business Plans, Marketing και Sales Action Plans, Recruiting και Training Projects).

Δείτε το πλήρες προφίλ στο Linkedin