Η 4tessera στην προσπάθειά της να υποστηρίξει όλο εκείνο το ανθρώπινο δυναμικό που έχει δυνατότητες, εμπειρία και γνώσεις, αλλά βρίσκεται σήμερα εκτός αγοράς εργασίας ή κινδυνεύει από το φάσμα της ανεργίας, σχεδίασε και υλοποίησε τρία πολύ πρακτικά και αποτελεσματικά webinars, που δίνουν λύσεις σε όσους αναζητούν εργασία.

Το 1ο webinar με τίτλο ”Σίγουροι τρόποι να βρεις δουλειά”, εστιάζει στις πηγές εξεύρεσης εργασίας και στη δημιουργία του κατάλληλου βιογραφικού.

Το 2ο webinar με τίτλο ”Η τέλεια συνέντευξη εργασίας” δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα δεχθεί ο υποψήφιος σε μία συνέντευξη.

Το 3ο webinar με τίτλο ”Κέρδισε τις εντυπώσεις του υποψήφιου εργοδότη σου”, στοχεύει στη βελτίωση της στάσης και συμπεριφοράς του υποψήφιου εργαζόμενου, ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του, να αναλάβει την ιδανική θέση εργασίας που αναζητά.

Και τα τρία webinars υλοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2019, με σύγχρονη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, ώστε να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να τα παρακολουθήσουν από όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες για τα 3 Webinars μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

https://webinars.ageliesergasias.gr/sigoyroitropoigianavreisdoyleiawebinar-1/

https://webinars.ageliesergasias.gr/i-teleia-synenteyxi-ergasias-me-3-vimata-epitychias-webinar-2/

https://webinars.ageliesergasias.gr/kerdisetisentyposeistoyypopsifioyergodotisoywebinar-3/